OM TASTE Bistro & Patisserie

Vi har alle hukommelse om dufter, smager og billeder af søde behaglige minder fra vores barndom. Det er disse behaglige minder som har en ekstraordinær magt!! den magt til at genoplever den dyrebare øjeblikke som er gemt i vores hukommelse og som vi vil sâ gerne aldrig glemme. Halv vej mellem en Parisien café og en kage butik, TASTE kager skaberen er templet av det søde gastronomi og innovation hvor hvert skabelses moment er af høj intensitet.

Det hele begyndte i 2004, nâr Bernard Berthier efter en lang karriere i forskeldige Michelin restaurant og egen Gourmet restauration beslutte sig at lave sin anden passion! Den for det søde køkken. Hos TASTE er hver eneste kager resultat af en barndoms erindring, en rejse oplevelse eller drømme. Inspiration og lære er hentet fra mange ârs erfaring hos de bedste MOF konditor ( Meilleur Ouvrier de France) samt rejser verden øver og det Danske Gastronomi.

Hos TASTE er alle kager, Bistromad og desserter lave fra bunden, Bernard Berthier filosofi er at fremhæver det bedste af hver enkle ingrediens og at balancere disse smager, samt at det findes ikke gennemveje til en perfekt resultat.

Bernard Berthier’ retningslinje er ‘Find Something you will die for and live for it’

BESØG TASTE BISTRO & PATISSERIE
Lad os byde jer velkommen indenfor vores templet TASTE pâ Store Kongensgade.
Her kan i læner jer tilbage i tiden og nyde Bernard Berthier kager skabelser,
raffineret bistromad eller bare en kop te eller kaffe.
Vi ser frem til at glæde jeres dag!