English
Danish
Sortiment
Om Taste
Kager
Bryllupskager
Macarons
Bistro
Master-Class
Catering
Job
NYHEDSBREV -
We are open. To book a table please call on 22-11-14-02, See you soon... ||
Tunesisk Appelsinkage ( Glutenfri )
Appelsinkage lavet af hel kogt appelsin, mandelmel, tørrede tranebær, pistacienødder og mørk chokolade.
Tærte Mendiant
Tærte med forsk. Nødder, caramel, mandelbund og crème.
Snickers my way. ( Glutenfri )
Nøddekage med salt caramel, ristet nødder og mælk chokolade.
Hindbær Snitte
Hindbær kage med kokos, lemongræs og vanille.
New-York Brownie
Brownie laved af 57% chokolade med hvid chokolade og mandel.
Fare Away Down Kage ( Glutenfri )
Chokolade kage med kokos, mandel, hvid chokolade og pistacienødder.
Gulerodskage
Gulerødder, sultana rosiner, kanel og valnødder samt crème af cheese.
Dronning af Saba ( Glutenfri )
Chokolade kage med 72% chokolade Araguani med stjerneanis, fleur de sel og ganache.
Devil Cake ( Glutenfri )
Chokolade kage med 70% guanaja Chokolade samt mandel og appelsin.
Pecantærte
Pecantærte med rom og appelsiner.
Budapest Kage ( Glutenfri )
Hasselnøds marengs med mokka og Praliner samt nødder og kakao nibs.
Chokolade Fondant ( Glutenfri )
Chokolade kage med kogt rødbede og vanille fra Mexico.
Cake Chokolade-Caramel Mendiant
Chokolade kage med blød caramel samt sableret nødder og gourmand glaze.
Scones
Scones with carrots, ginger, sesames, cilantro and cheddar cheese.