MASTER CLASS
I 3 timer, Bernard afslører hans opskrifter, hans tricks, tips, ekstra materiel og passion
der overskrider en simpel opskrift til at lave en unik oplevelse
Det er ikke et værksteder, men reelle fremskridt kursus i konditor kunst eller hver kan gribe ind i den måde, spørgende, røre råvaren, gentage en gestus… blot lære og hvorfor ikke igen passere kundskab videre til en.
Step by step guider Bernard dig igennem opskrifterne så du kan mester dem selv igen der hjemme.
Glæd dig til 3 timer af sjov, lærerig og inspirerende kage kunst i godt selskab med kager eksperten, Bernard Berthier og hans team
Det får du med dig:
- Du får et intensiv og energisk og sjov undervisning af kagermesteren Bernard Berthier.
- Du får lære i forskelige bageteknik og tricks.
- Du får lære at arbejde med forskelige gelatine typer.
- Du får lære at mestrer forskelige chokolade, frugt mousse.
- Du få lære at tempereret og lave forskelige chokolade garniture til små og større kager.
- Du får lære at mestrer silkerbløde chokolade cremer og ganache af forskelige typer.
- Du får undervisning i forskelige glaze tekniker.
- Du får undervisning og vejledning til den perfekte kage eller tærtebund.
- Du får Taste Bistro & Patisserie opskriftshæfte med hjem.
- Du får en Taste Bistro & Patisserie Master Class diplom med hjem.
Under Master class vil der være kaffe, te, saft, vand, og naturligvis masse af smag på dagens kreation.
Tilmelding per mail info@taste-bistro-patisserie.dk og du vil modtage en mail med faktura til betaling.
Du får en bekræftelser når vi har modtage din betaling.
( Beløbet refunderes ikke )
Pris 895,00 kr alt inkluderet
Datoer for Master class
Mandag d. 02. Oktober 2017, kl. 16.30 - 19.30 ca.
Skriv for mere information på info@taste-bistro - patisserie.dk