Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/3/0/9/taste-bistro-patisserie.dk/httpd.www/header.php on line 2 Cake - Bistro

Bernards Buffet





Buffet-T.G.V.



-Lam terrin smagt til med grønne peber, abrikoser, pistacienødder hvidløg og rosmarin

-Grillet kalve culotte som roastbeef med citron og persille gremolata.

-Æble og estragon chutney

-Kartofler salat med ovnbagt gulerødder, Fransk cornichon, grå rejer og krydderurter

-Bagt rødbede med estragon, gedeost samt kornknas

-Oliven creme “tapenade” med Oliven fra Nice

-Gazpacho suppe med en twist af Vietnam med lemongras, lime og chili

-Løg tærte konfiteret og smagt til med sardeller, og timian “Pissaladiere”

-Bagt og marineret peber samt grillet courgette med balsamico eddike dressing

-Fransk citron og marengs tærte med hindbær kompot

-Koldhævet Syd Fransk Fougasse brød med rosmarin og havsalt



DKK 245 pr. kuvert




VÆRD AT VIDE - CATERING

Vegetar?

Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.

Allergiker?

Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener. Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette. For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter. Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.

FAQ



Buffet-Hånd i Hånd



-Indbagt spinat, fetaost og oliven i filodej

-Laks tatar smagt til med dild, sennep og citron i wraps

-Bocadillo ”club med” med salsa verde ( confiteret majskylling salat med grønne bønne i hjemmelavet trøffel majo

-Grønne linser salat fra Puy med kastagner, forårsløg, bacon og rosmarin dressing

-Kartofler salat med radiser, kapers, Syd Fransk skinke ( Ventreche ) samt Dijonnaise vinaigrette

-Cremet auberginer og langtidsbagt tomater med friske gedeost og urter

-Ovnbagt forårskylling med rosmarin, citron og oliven

-Grillet Fennikel med brunet smør, dild, revet Emmental og ristet nødder

-Hjemmebagt Valnød og citron brød

-Ymerfromage med hylderblomstgelé samt sommersalat med Dansk Jordbær



DKK 245 pr. kuvert




VÆRD AT VIDE - CATERING

Vegetar?

Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.

Allergiker?

Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener. Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette. For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter. Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.

FAQ



Buffet-Mondial



-Soja og ingefær grillet beef salat med sesam, krasende ris og masse af krydderurter fra Asia

-Grillet hvid og grøn asparges med ristet blomkål, skinke fra Parma samt parmesan og ærteskud

-Marokkansk Bulgur salat med figner, tørrede frugter, kikærter og mynte serveres med citronette dressing

-Grillet Spidskål med citron, kapers, dild samt æg mimosa

-Kartofler og porre tærte med gedeost eller brieost, persille og ristet valnødder

-Ovnbagt og yoghurt marineret kyllingspyd med thai karry, jordnødder og sort sesamfrø

-Cremet jordnøds og chili dip med koriander og lime

-Orientalsk gravet laks med passionfrugter, lime, chili og ingefær

-Cremet dip med citron og urter

-Hjemmebagt rugbrød med masse korn

-Hindbær tærte med mørk chokolade ganache samt piskede hvid chokolade creme



DKK 245 pr. kuvert




VÆRD AT VIDE - CATERING

Vegetar?

Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.

Allergiker?

Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener. Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette. For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter. Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.

FAQ