-Lam terrin smagt til med grønne peber, abrikoser, pistacienødder hvidløg og rosmarin
-Grillet kalve culotte som roastbeef med citron og persille gremolata.
-Æble og estragon chutney
-Kartofler salat med ovnbagt gulerødder, Fransk cornichon, grå rejer og krydderurter
-Bagt rødbede med estragon, gedeost samt kornknas
-Oliven creme “tapenade” med Oliven fra Nice
-Gazpacho suppe med en twist af Vietnam med lemongras, lime og chili
-Løg tærte konfiteret og smagt til med sardeller, og timian “Pissaladiere”
-Bagt og marineret peber samt grillet courgette med balsamico eddike dressing
-Fransk citron og marengs tærte med hindbær kompot
-Koldhævet Syd Fransk Fougasse brød med rosmarin og havsalt
VÆRD AT VIDE - CATERING
Vegetar?
Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.
Allergiker?
Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener.
Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette.
For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter.
Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.
-Indbagt spinat, fetaost og oliven i filodej
-Laks tatar smagt til med dild, sennep og citron i wraps
-Bocadillo ”club med” med salsa verde ( confiteret majskylling salat med grønne bønne i hjemmelavet trøffel majo
-Grønne linser salat fra Puy med kastagner, forårsløg, bacon og rosmarin dressing
-Kartofler salat med radiser, kapers, Syd Fransk skinke ( Ventreche ) samt Dijonnaise vinaigrette
-Cremet auberginer og langtidsbagt tomater med friske gedeost og urter
-Ovnbagt forårskylling med rosmarin, citron og oliven
-Grillet Fennikel med brunet smør, dild, revet Emmental og ristet nødder
-Hjemmebagt Valnød og citron brød
-Ymerfromage med hylderblomstgelé samt sommersalat med Dansk Jordbær
VÆRD AT VIDE - CATERING
Vegetar?
Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.
Allergiker?
Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener.
Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette.
For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter.
Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.
-Soja og ingefær grillet beef salat med sesam, krasende ris og masse af krydderurter fra Asia
-Grillet hvid og grøn asparges med ristet blomkål, skinke fra Parma samt parmesan og ærteskud
-Marokkansk Bulgur salat med figner, tørrede frugter, kikærter og mynte serveres med citronette dressing
-Grillet Spidskål med citron, kapers, dild samt æg mimosa
-Kartofler og porre tærte med gedeost eller brieost, persille og ristet valnødder
-Ovnbagt og yoghurt marineret kyllingspyd med thai karry, jordnødder og sort sesamfrø
-Cremet jordnøds og chili dip med koriander og lime
-Orientalsk gravet laks med passionfrugter, lime, chili og ingefær
-Cremet dip med citron og urter
-Hjemmebagt rugbrød med masse korn
-Hindbær tærte med mørk chokolade ganache samt piskede hvid chokolade creme
VÆRD AT VIDE - CATERING
Vegetar?
Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.
Allergiker?
Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener.
Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette.
For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter.
Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.