Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/3/0/9/taste-bistro-patisserie.dk/httpd.www/header.php on line 2 Cake - Bistro

FAQ ?


VÆRD AT VIDE - CATERING


Bernard laver gerne vegetar buffet efter ønsker.

Har du allergikere i dit selskab, så kan vi oplyse hvilken retter der indeholder eventuelle allergener. Buffet kan tilrettelægges efter behov og har I specielle ønsker til maden, er vi imødekommende overfor dette. For gæster med allergier som fx laktose - eller glutenintolerance er vi også yderst fleksible og udarbejder gerne nogle alternativ retter. Vi gør alt vi kan for at anpasse os til netop jeres selskab.

Catering kan som udgangspunkt bestilles helt indtil 5 hverdage før maden skal bruges. Ring og hør, om det er muligt at bestille en af de catering buffet. Vores menuer skal bestilles minimum 2 uge i forvejen.

Du kan hente maden selv, eller få den leveret til døren over hele sjælland. Vi leverer på hele Sjælland. Leveringsprisen afhænger af postnummer og leveringsdag. Priserne starter fra DKK 350. Kontakt os på 22 11 14 02

Vi leverer indenfor et spænd på ca. 60 minutter. det vil sige, at hvis du bestiller levering til kl. 14, vil vi bestræbe os på at levere det til dig mellem kl. 13.00-14.00

Al vores mad er anrettet på hvidt porcelæn og i skåle. Vi prioriterer helhedsindtrykket højt, så det er vigtigt for os at maden er anrettet smagfuldt og at det ser lækkert ud. Al vores service er blot til udlån og skal naturligvis leveres tilbage. Det skal du venligst selv sørge for, og aftalen er at du leverer servicet tilbage den førstkommende hverdag efter arrangementet.

Bortkommen og itu gået service erstattes af kunden til vores kostpriser. vi forbeholder os ret til at tage en depositum på 900 kr som i få tilbage når i returnere porcelæn, skål og andet.

Netto kontant ved levering, hvis andet ikke er aftalt. Vi modtager desværre ikke dankort ved levering. Alle priser er inklusive møms.

Alle ændringer sendes til info@taste-bistro-patisserie.dk hvorfra man altid vil modtage en bekræftelse. Denne bekræftelse er kundens kvittering, og bør gemmes indtil ændringen er faktureret af Taste. Ændringer/afbestilling m.m. skal rettidigt ske skriftligt senest 5 dage inden levering. Vi forbeholder os ret til at opkræve fuld pris for det antal person/kuverter og evt. bestilte kokke eller serveringspersonale efter denne dato.

Ønsker De en kok til Deres arrangement er prisen 350 kr. pr. time i min. 4 timer. Kokken behøver et komfur og ovn, som fungerer.

Ønsker De serveringspersonale til Deres arrangement er prisen 250 kr. pr. time i min. 4 timer.

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, vi bestræber os på at besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt. Og giver gerne en forklaring hvis der er noget du er i tvivl omkring.